Home Scurt Istoric
|

Scurt Istoric

PDF Imprimare Email
Scris de Prorad   
Vineri, 20 Februarie 2009 17:36

PRORAD Service este o societate privata de telecomunicatii infiintata in 1993 in Suceava.  

Prorad Service Istoric Sisteme Alarma

Obiectivele noastre strategice sunt:
  • Servirea clientilor la cele mai inalte standarde, intelegerea, acceptarea si satisfacerea clientilor si nevoilor in continua schimbare ale acestora
  • Dezvoltarea unor activitati profitabile prin oferirea de produse si servicii apreciate de clienti
  • Formarea si mentinerea unor specialisti devotati organizatiei, care sa raspunda exigentelor clientilor
  • Adincirea relatiilor de parteneriat cu furnizorii si clientii

    De la infiintare pina in 2005 sociatarea si-a concentrat activitatea in domeniul radiocomunicatii oferind service pentru echipamente la nivel de componente si solutii la cheie pentru retele de radiocomunicatii.Organizatia este unic distribuitor autorizat sa comercializeze in zona de N-E a tarii echipamentele si sistemele furnizate de RADCOM Bucuresti, importator al produselor MAXON si MOTOROLA.

 

    In perioada 1995 - 2003 am administrat 4 retele regionale de repetoare conventionale in judetele Suceava si Botosani. Din 2003 pina in prezent oferim aceste servicii numai in municipiul Suceava.
    Specialistii nostri, cu peste 10 ani vechime in domeniul radiocomunicatiilor si radiotelefoanelor, sunt scolarizati si autorizati de MAXON pentru a instala, intretine si repara in garantie/postgarantie intreaga gama de echipamente produse de aceasta firma.
    PRORAD Service este autorizata de Ministerul Comunicatiilor, Directia Generala Reglementari prin acordul Nr. 28/1994 din 15.02.1994, pentru executarea acestor lucrari .
    In octombrie 1997 Prorad Service devine dealer autorizat al MobilRom S.A. Romania oferind clientilor serviciul Dialog GSM, actualmente Orange.
    In dorinta de a satisface cerintele clientilor si a valorifica potentialul, aptitudinile si experienta dobindita, in 2005 societatea isi diversifica domeniul de activitate si se autorizeaza pentru a desfasura activitati de proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, alarme auto, supraveghere video si control acces (Licenta nr. 0628/T).
    La inceputul anului 2006 firma incepe demersurile pentru autorizarea ca organizatie ce executa lucrari de verificare, intretinere si reparatii la sistemele, instalatiile, aparatele si dispozitivele de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu - acestea se finalizeaza in martie 2006 cu obtinerea Certificatului de Atestare nr. 873079.
    In iunie 2007 PRORAD Service inceteaza colaborarea cu Orange Romania si se dedica in principal activitatilor de proiectare, instalare si intretinere pentru sistemele de alarmare in caz de efractie, supraveghere video, control acces, precum si sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

 

 

Ultima actualizare în Luni, 02 Martie 2009 23:36