Home Cu ce ne ocupam?
|

Cu ce ne ocupam?

PDF Imprimare Email

Sisteme Anti-efractie (Sisteme de alarma)

Proiectare

Orice sistem de alarma are nevoie sa fie aprobat de Politie si sa fie executat dupa proiectul aprobat. Specialistii nostri realizeaza proiectul pentru sistemul anti-efractie si obtin aprobarile necesare pentru executarea acestuia. Proiectul este realizat dupa ce in prealabil se discuta cu clientul si se identifica nevoile acestuia.

Proiectarea se poate face si din stadiul incipient al unei constructii pentru ca aceasta sa fie prevazuta cu trasee pentru cabluri, amplasament central pentru sistem si astfel nu v-a mai fi nevoie de a monta jgheaburi sau de a alege un sistem wireless pentru a nu strica design-ul interior.

Instalare

Specialistii nostri executa lucrarea respectand proiectul aprobat de politie si in timpul stabilit.

Service sisteme anti-efractie: Intretinere si reparare

Service-ul sistemelor de alarmare este obligatoriu pentru a asigura o buna functionare a acestora.

Prorad Service efectueaza inspectia periodica a acestora si daca este necesar, intretinerea sau repararea.

Sisteme de Control Acces

Proiectare sistem control acces

Impreuna cu clientul se stabilesc nevoile acestuia  si politicile de acces in interiorul zonelor protejate. Dupa acest pas se realizeaza proiectul pentru sistemul de control acces si se trimite catre Politie pentru aprobat.

Instalare

Lucrarea se efectueaza conform proiectului, iar la finalizare clientului i se dau tokenurile de acces pentru a le distribui la persoanele ce au drepturi de acces.

Service

Firma noastra se ocupa de inspectia periodica si service-ul sistemele de control acces trebuie pentru a asigura functionarea corespunzatoare a lor. Specialistii nostri pot fi chemati pentru reconfigurarea sistemului ori de cate ori politicile de acces trebuiesc schimbate sau aveti oameni ce au fost angajati sau care de la o anumita data nu mai lucreaza in firma.

Service-ul sistemelor de alarmare este obligatoriu pentru a asigura o buna functionare a acestora.

Prorad Service efectueaza inspectia periodica a acestora si daca este necesar, intretinerea sau repararea.

Sisteme Anti-incendiu

Lucrari de proiectare, instalare, intretinere si reparatii dispozitivee de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

Retele de Radiocomunicatii

Telefoane fixe si centrale telefonice

Intretinere retele si echipamente

Ultima actualizare în Duminică, 15 Martie 2009 17:49